Ko smo

Poslovni sistem BN BOS  posluje preko 23 godina u Srbiji i neguje prepoznatljivost brenda i imidž partnera od poverenja koji svojim proizvodima i uslugama zadovoljava najviše standarde u cilju maksimalnog ispunjavanja očekivanja svojih partnera i kupaca.

BN BOS je jedan od lidera na domaćem tržištu u oblasti posredovanja za proizvodnju obuće za ino kupca – lohn poslovi i u sektoru maloprodaje obuće i kožne galanterije na domaćem tržištu, kao i u oblasti  špedicije i transporta. Oko pet stotina zaposlenih radi na konstantnom usavršavanju proizvoda i usluga koje BN BOS nudi, postizanju maksimalnog kvaliteta, efikasnosti i pouzdanosti.


BN BOS Tržni Centar

BN BOS Poslovni Centar Otvoren u martu, 2009. godine, 25.000 m2 potpuno opremljen višenamenski objekat, 10.000 m2 komercijalnog i kancelarijskog prostora, 5.000 m2 magacinskog i proizvodnog prostora. Strateški na veoma dobroj lokacij: pored auto puta Beograd-Novi Sad (500m), 3 km od auto puta Beograd-Zagreb neposredno pored novog mosta na Dunavu: Zemun-Borča (300m) i u dir. vezi sa Zrenjeninom i Pančevom. Lako dostupan gradskim prevozom iz više delova grada