Događaj

23. Jun 2018.

NE PROPUŠTAJ

Akcija NE PROPUŠTAJ Instituta za transfuziju krvi Srbije, organizovana 17. juna ispred TC BN BOS na Batajničkom drumu od 10-15 h, uspešno je završena. Akciji se odazvao 31 davalac i time su Zemunci dokazali da su tu kada je potrebno.

Pročitaj više
Članak

4. Jun 2018.

Sve za maturu - BRUG

PRIBLIŽAVA se matursko veče, a vi još niste odlučili šta ćete da obučete? Pre nego što počnete da "mozgate" na tu temu, zavirite u ponudu prodavnice BRUG na I spratu TC BN BOS i proverite šta je potrebno za savršen maturski stajling.

Pročitaj više
Članak

01. Jun 2018.

Obuća Pavle

Domaći proizvođač „PAVLE“ iz Bele Palanke koji je na lokalnom i međunarodnom tržištu prisutan više od 20 godina, poznat je po kvalitetnoj, anatomskoj dečijoj obući, pravljenoj od kože. Postavljeni standardi prokrčili su put obući "PAVLE" do najzahtevnijeg i najprobirljivijeg kupca.

Pročitaj više
Događaji

12. Maj 2018.

SEZONA JE POČELA!

Tradicionalni prolecni kucni sajam u organizaciji robne kuce alata “Let’s do it” odrzan je 12. maja ispred TC BN BOS -Mogli su se videti najpoznatiji svetski brendovi , promotivne cene alata, garnitura, biljaka, oprema...

Pročitaj više...
Događaji

1. Maj 2018.

SPENSERICE u BN BOS-u

Lagane, udobne, jednostavne, a istovremeno ženstvene. Spenerice su must have za ovo proleće, a nežniji pol će moći da bira između pastelnih, ali i malo intenzivnijih tonova.

Pročitaj više...
Događaji

9. Septembar 2018.

ŠKOLARCI - SREĆNO!

U želji da što veći broj dece bezbriženo krene u školu, živi zdravim životom i bavi se sportom od malih nogu, u 9. septembar 2017. posvetili smo deci i organizovali manifestaciju pod nazivom: ŠKOLARCI SREĆNO

Pročitaj više...
Članak

7. Seeptembar 2018.

Baletanke za sva vremena

Modni trend za prol/leto 2018 jeste ženstvenost: lepršave haljine, suknje do kolena, cvetni dezeni, tunike pastelnih boja...A uz sve to i njihovo veličanstvo BALETANKE.

Pročitaj više...
Članak

1. Septembar 2018.

Mini Boss igraonica: raj za naše najmlađe

U okviru BN Bos tržnog centra otvorena je Mini Boss igraonica za mališane, koja predstavlja pravi šareni raj sa mnogobrojnim zabavnim sadržajima za decu uzrasta od 1 do 14 godina.

Pročitaj više...